onsdag 6 juli 2011

Förbud ger 50% mer problem

Portugal avkriminaliserade bruk och små innehav av ALL narkotika för 10 år sedan. Knarktalibanerna skrek och skriker katastrof och mänsklighetens undergång! Folk kommer "knarka" ihjäl sig. Portugal kommer att bli ett narcoturismens land, dit människor åker för att hänge sig åt det mest förkastliga och omoraliska någon kan göra, använda illegala droger (och sälja sin barn för att köpa billigt knark).

Cirka 100 000 problematiska (på svenska: "knarkare") narkotikabrukare blev 50 000 (EMCDDA). Inte sååå illa för ett sketet "knarkliberalt" land som Portugal. Läs mer på Cannabis.se

I Sverige skulle detta innebära runt 15 000 tunga missbrukare. Så få missbrukare har vi inte haft sedan 70-talet, då bruk och små innehav fortfarande var tillåtet. Men vår kära folkhygienminister Maria Larsson (Talibandemokraterna) tycker att det är bra och viktigt med tunga missbrukare.

Därför ska vi fortsätta med samma politik som gjort och gör att antalet missbrukare hela tiden ökar. Maria tycker också att det är viktigt att vem som helst ska kunna sälja narkotika till vem som helst. Att det är av stor betydelse att man börja med illegala droger så tidigt som möjligt i livet. Eftersom det nämligen blir mycket svårare att bryta sitt beroende och missbruk.

Polisen ville också ha mer riktigt polisarbete att utföra. Det räckte inte med att jaga kändisar och alla missbrukare vi redan har. Maria & knarktalibanerna såg till att polisen nu även kan jaga barn under 15 år och kontrollera deras kiss.

Så vår folkhygienminister är otroligt nöjd och vill att vi alla ska hjälpas åt att skapa fler och yngre knarkare...


Så vad hände då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar